Βιολογική Κεραλοιφή Βιο Μέλι

Το Βιολογικό κερί της μέλισσας Βιο Μέλι σε συνδυασμό με τo γνήσιο βιολογικό 
και παρθένο ελαιόλαδο, είναι η κεραλοιφή .
 
Είναι η παραδοσιακή κεραλοιφή που χρησιμοποιούσαν αιώνες τώρα οι προγονοί μας, δεν περιέχει χημικές ή τοξικές ουσίες, κανένα άλλο πρόσθετο υλικό, είναι εντελώς αγνή, φυσική και παραδοσιακή.
Κάποιες από τις θεραπευτικές της ιδιότητες είναι ενάντια της χρόνιας μαστίτιδας, του εκζέματος, των εγκαυμάτων, της δερματίτιδας. Επίσης, συγκάματα, σκασίματα,  κοψίματα,μυϊκούς πόνους, μυκητιάσεις, σκασμένα χείλη, μασάζ, ακμή, αποτελεσματικότατη στην ξηροδερμία, και άλλες πολλές παθήσεις του δέρματος.
  
Συστατικa:   
  • Βιολογικό Κερί μέλισσας Βιο Μέλι

Το κερί της μέλισσας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, περιέχει αντιβιοτικές ουσίες και παρουσιάζει θεραπευτική δράση.
Σήμερα το κερί της μέλισσας χρησιμοποιείται ευρύτατα στην ιατρική στα φαρμακευτικά σκευάσματα, σε καλλυντικά, κρέμες προσώπου και σώματος, αλοιφές, βερνίκια, κλπ.
  

  • Βιολογικό Ελαιόλαδο

Γνωρίζουμε ότι το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και τρέφει το δέρμα μας, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή εξειδικευμένων αλοιφών για εγκαύματα.

Οδηγίες Χρήσεως: 
Χρησιμοποιήστε την άφοβα, κάνετε επάλειψη όσες φορές θέλετε, όπως π.χ. για την ξηροδερμία,  επιμείνετε λίγο στην επάλειψη για να απορροφήσει το δέρμα όσο χρειάζεται, έπειτα σκουπίστε τυχόν  υπολείμματα με ένα χαρτομάντιλο, ενώ στα εγκαύματα, συγκάματα, σκασίματα,  κοψίματα, μόνο ελαφρά επάλειψη.
 Για τα εγκαύματα. Ότι είδους εγκαύματα και αν είναι, είτε από τον ήλιο, είτε κάψιμο από λάδι, νερό κ.λ.π, είναι επουλωτική, καταπραϋντική, και πολύ αποτελεσματική, δεν αφήνει κανένα σημάδι.

Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι κατάλληλη για όλο το σώμα, 
ενώ διατηρείται αρκετά χρόνια!!
2017-04-20T07:46:17+00:00